2017 karácsonyi köszöntés.

Minden kedves Olvasómnak, Kedvelőmnek, és mindenki Másnak is szól ez a kis szösszenet, aki olvassa-e sorokat!

Köszönöm az egész évi figyelmeteket, rengeteg tanuláson és alkotáson vagyok túl, rengeteget fejlődtem ebben az évben is nektek köszönhetően. A fotózás a családomon kívül minden időmet kiteszi, és remélem a következő évemet is ilyen szeretettel, és alázattal tudom végig csinálni...
Sokat tanultam a fotózások alatt, mind szellemi, mind egyéb területen. A következő évre is rengeteg ötletem van és remélem minél többet megtudok majd valósítani veletek, hogy egy kicsit más területet is lássatok az én szememen keresztül. Sok saját privát fotózásaim lesznek emiatt majd.

Szeretném megköszönni, hogy ennyi országból eljöttetek hozzám, felsorolni se tudnám.
És természetesen akik itthon vannak azoknak is, hogy akár több órát utaztatok azért, hogy én örökítsem meg a szép pillanataitokat, ez nagyon nagy megtiszteltetés a számomra!
Rengeteg vidámságot, dicséretet, néha egy csöpp kritikát vagy épp fejtörést okoztatok nekem, és ez így jó, hiszen ettől lesz minden fotózás más és más, hogy megmutatjátok, hogy mindenki külön személyiség és egyingiség. Sok meghitt pillanatot osztottatok meg velem, remélem a következő évben is találkozom veletek. És azt is remélem, hogy sok új ötlettel és elképzeléssel kerestek meg akár régi vagy új ügyfél személyében.

A karácsony már el is telt, így szeretnék mindenkinek szeretetben és nyugalomban és pihenéssel teli ünnepeket kívánni!

Szeretettel:
Gyöngyi

Iratkozz fel a hírlevelemre

Csatlakozz és iratkozz fel hírelvelemre, hogy megkapd az aktuális híreimet

Sikeresen feliratkoztál!