ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

 

Amikor ön a gyongyszemfoto.hu szolgáltatásait igénybe veszi, egyúttal a saját adatait is átadja, egy részét automatikusan (böngésző és IP cím) más része pedig az ön hozzájárulásával űrlap kitöltésével kerül rögzítésre. Az ön személyes adatait a weboldal tulajdonosa törvényesen és tisztességesen kezeli és használja, a hatályos jogszabályi előírásokat betartva és a nemzetközi adatvédelmi normák írott és íratlan szabályait követve.

 

A gyongyszemfoto.hu a felhasználó adatainak védelmét minden alkalmazásánál, eljártánál és adatátviteli, tárolási módszernél szemelőt tartja. Ez alapján mindenki maga rendelkezik a személyes adatainak feltárásáról és felhasználhatóságáról.

Személyes adat minden olyan adat, amely alapján a felhasználó közvetve vagy közvetlenül azonosítható, különösen a név, lakcím, telefonszám, e-mailcím, azonosító jel stb.

Nem kerülnek az ön adatai harmadik félnek átadásra, az ön beleegyezése nélkül semmilyen esetben sem. A felhasználók adatait minden esetben megőrizzük és mindent megteszünk, szervezeti és technikai részről egyaránt, az adatok biztonsága érdekében. Az oldal látogatásánál az ön adatai biztonságban vannak és azokat más oldalak részére nem adjuk ki.

 

 

I.

Adatkezelő:
A weboldal elérhetősége: gyongyszemfoto.hu
Az oldal üzemeltetője: Békési Gyöngy egyéni vállalkozó.
Elérhetősége: gyongyszemfoto@gmail.com
Telefonos elérhetőség: +36705676522
Székhely: Budapest, VII kerület.

A www.gyongyszemfoto.hu az alábbi adatvédelmi és -kezelési elveket tartalmazó nyilatkozatot teszi közzé, melyet magára nézve kötelezőnek ismer el.
A www.gyongyszemfoto.hu az olvasói által megadott személyes adatokat bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

 

II.

Az adatkezelés jogalapja:
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

 

III.

A honlap használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket és nyilatkozatokat. Amennyiben a honlap felhasználási feltételeivel nem ért egyet, kérjük, NE használja az oldalt!

Jelen Adatvédelmi Tájékoztató összefoglalja az oldal kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát.
A látogató/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek és önként kényszerítés nélkül történt...

 

IV.
A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki!

 

V.
Kapcsolati űrlapok / üzenet és email küldés.

A weboldalon a látogató email, üzenet, hírlevél-regisztráció formájában önkéntesen hozzájárulhat a következő személyes adatainak kezeléséhez:

Vezetéknév
keresztnév
e-mail cím.
mobiltelefonszám

A következő pontban meghatározott célokra megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.
A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő felelősséget nem vállal.

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő és munkatársai (ha vannak) férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki, sem EU-n belül sem EU-n kívül.

Az űrlap kitöltése minden esetben önkéntes. A kapcsolati űrlapon ún. kötelezően kitöltendő mezők kitöltetlenül hagyása azt eredményezheti, hogy a felhasználó nem tudja elküldeni a levelet. Az adatok addig maradnak a rendszerben, míg azok törlését a felhasználó nem kezdeményezi. Azáltal, hogy a felhasználó kitölti a kapcsolati űrlapot, hozzájárul megadott adatai feldolgozásához.

Az adatkezelés jogalapja az érintettek önkéntes hozzájárulása.

 

VI.
Sütik/ cookie-k

A Szolgáltató oldalainak elemzése során cookie-technológiát alkalmaz. A cookie véletlenszerűen generált karakterek sorozatát tartalmazza. A cookie-technológiának köszönhetően lehetőség nyílik a következőkre: beazonosítani az internet-felhasználó által használt böngészőt, megkülönböztetni az új és visszatérő látogatókat (cookie-kat), az egymást követő oldalletöltéseket látogatásokként csoportosítani, rangsorolni az operációs rendszereket stb.

A weboldal felhasználója meghatározhatja, hogy kívánja-e fogadni a cookie-kat vagy sem, illetve kapjon-e értesítést arról, ha a megtekintett oldal cookie-t küld számára. Amennyiben Ön számítógépének böngészőjében engedélyezi a cookie-k használatát, úgy hozzájárul ahhoz, hogy az így közvetített információt jelen weboldal üzemeltetője a működtetés céljából felhasználja.

Amennyiben nem engedélyezi, hogy beazonosítsuk a böngészőjéhez tartozó forgalmat, akkor azt minden egyes böngészőben illetve végfelhasználói készüléken külön-külön szükséges a letiltani, beállítani. Ebben az esetben azonban előfordulhat, hogy a Felhasználó nem fogja tudni kihasználni az adott Szolgáltatás összes funkcióját. A cookie-k kezelésére általában a böngészők eszközök/beállítások menüjében az adatvédelem beállításai alatt van lehetőség.

A honlap a megadott nevet, e-mail és web címet sütiben eltárolja. A tárolás csak kényelmi célokat szolgál, hogy a következő hozzászóláskor ne kelljen automatikusan kitölteni.

 

VII.
Személyes adatok megőrzése.

Ha hozzászólunk, a hozzászólás és annak metaadatai nem meghatározható ideig a rendszerben maradnak. Ennek célja, hogy az összes ezt követő bármely hozzászólás általunk megismertté és jóváhagyottá váljon.

Az adatok törlését bármikor kezdeményezheti az oldal látogatója.

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

 

VIII.
Google analitika:

Jelen weboldal a Google, Inc. („Google”) által nyújtott Google Analitika webanalitikai szolgáltatást használja. A Google Analitika „sütiket” („cookies”), az Ön számítógépén elhelyezett szövegfájlokat használ, melyek célja, hogy segítse a weboldal használatának elemzését. A „süti” által generált, a weboldal használatára vonatkozó információkat (beleértve az Ön IP-címét) a Google egyesült államokbeli szervereire továbbítja és ott tárolja. A Google ezeket az információkat a weboldal Ön által történő használatának értékelésére, a weboldalon végrehajtott tevékenységekről szóló riportoknak a weboldalak üzemeltetői részére történő összeállítására, valamint a weboldalon végrehajtott tevékenységekkel és az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtására használja. A Google továbbá átadhatja ezeket az információkat harmadik felek részére, amennyiben ezt törvény írja elő, vagy az adott harmadik felek a Google megbízásából feldolgozzák az információkat.
A Google nem társítja az Ön IP címét a Google birtokában lévő egyéb adatokkal. Böngészője megfelelő beállításainak kiválasztásával Ön visszautasíthatja a „sütik” használatát, azonban felhívjuk figyelmét, hogy ez esetben Ön nem fogja tudni kihasználni jelen weboldal összes funkcióját. A jelen weboldal használatával Ön hozzájárul adatainak feldolgozásához a fentiekben meghatározott módon és a fentiekben meghatározott célokra.

 

IX.
Jogok gyakorlása,
A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi es Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is.
Név: Adatvédelmi Biztos Hivatala
Székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 22.
Postacím: 1387 Budapest, Pf.: 40.
Telefon: 061-475 -186, 475-7100
Telefax: 061-269-1615
E-mail: adatved@obh.hu

 

X.
Jogorvoslat
Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy az Üzemeltető megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes jogszabályi rendelkezéseket az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza

Bármilyen kérdése van, kérése van az adatvédelmével kapcsolatban, kérem a gyongyszemfoto@gmail.com címre jelezze.

 

 

Iratkozz fel a hírlevelemre

Csatlakozz és iratkozz fel hírelvelemre, hogy megkapd az aktuális híreimet

Sikeresen feliratkoztál!