TIPPEK A KÜLÖNLEGES ÉS SZÉP FOTÓ ELÉRÉSÉHEZ.

SZÜLINAPI FOTÓZÁS 1-3 éves korig 

Nemrég született meg a pici babád és máris egy éves lett! Érdemes az első szülinapot megörökíteni és később visszatekinteni erre a csodálatos rohanó időszakra. A képeket lehet stúdióban vagy ha az időjárás engedi akkor a szabadban elkészíteni.

A fényképezés során lehet egyszerű, mindenféle kellék nélkül csak a tortával fotózkodni, hogy semmi ne vonja el a figyelmet a vidám tortatapicskolós képekről, de akár lehet színesebben pl: héliumos lufikkal (a levegővel felfújt lufi ingyenes a hélium lufi áráról érdeklődj) vagy nagy díszített 1-es számmal vagy betűvel, pom-pommal stb... A ruházat lehet egy egyszerű pelenkára húzható szép kis fodros bugyival vagy gatyóval fiúk esetén, vagy akár tüllszoknya is lányoknál... Amennyiben kellékeket szeretnél, azt még kérlek időben jelezd. Mivel van olyan baba aki nem szeret egy pillanatra sem anya vagy apa nélkül lenni, arra kérlek olyan ruhában gyertek ami illik a baba öltözékéhez, mert lehet, hogy ti szülők is rajta lesztek a baba kívánsága szerint... 

Természetesen nem csak az egy éves babáknál készíthető el a szülinapi maszatolós fotózás, azonban a kellékek főleg nekik vannak már meg, így minden kép időben szólj, hogy a kellékeket a fotózásra elkészíttessem. Érdemes szép tortát készíttetni, ha voltál már legalább kétszer nálam pl: egy újszülött vagy kismama fotózáson,  akkor a torta szülinapi ajándék, amennyiben nem voltál, úgy az felszámításra kerül a csomagon felül, az árakat a cukrászda szabja meg. Illetve a speciális étrendi igényeket pl: allergiát kérem jelezzétek! De akár ti is hozhatjátok a tortát, érdemes világos színekben gondolkodni pl: piros, rózsaszín, sárga, világos kék stb. A fotózás időtartalma 1 óra.  Az erre vonatkozó ár az aktualitás dobozban találod. 

Gyöngyszemfotó - esküvő fotózás, újszülött fotózás, kismama fotózás, baba fotózás, portré fotózás

HÚSVÉTI FOTÓZÁS 

A húsvéti fotózás legtöbb esetben a stúdióban történik, ehhez kapcsolódó díszlettel, kellékekkel. Vagy az otthonotokban amennyiben minimum 3*4 méter hely van, kisebb hely esetén nem vállalom háznál. 

Pici babák, nagyobb babák és gyerekek részére ajánlom a húsvéti fotózást, természetesen az egész családot együtt is megörökíthetjük. Ez egy igazán jó kedvű, maradandó szép emlék lesz a családi albumban ha ezt választod. Amennyiben közös képeket szeretnétek, úgy az öltözékre kérlek ügyeljetek, legyen összhangban a ruházat. (pl: örök darab a fehér ing vagy póló, farmernadrággal) Kerüljük a nagy mintás vagy mesefigurás ruhákat! Bármilyen kérdés esetén keressetek meg, írjatok vagy hívjatok. Az erre vonatkozó ár az aktualitás dobozban találod. 

 

Gyöngyszemfotó - esküvő fotózás, újszülött fotózás, kismama fotózás, baba fotózás, portré fotózás

VALENTIN  NAPI FOTÓZÁS

A világon milliók ünneplik a Valentin napot február hónapban és sokan különlegesen szeretnénk kifejezni az érzelmeinket szerettünk felé, hogy lássuk a szemében a boldogság csillogását. 

Különböző módon próbáljuk kimutatni érzelmeinket: van aki vacsorázni viszi el a szerelmét, van aki virágot ad vagy csokit vagy egy romantikus utazásra mennek, ez mindenkinél más és más. Mindegyik egy nagyon szép ajándék, de belegondoltunk abba, hogy ebből mennyi emlék marad meg később? A csokihoz, a vacsorához, az utazáshoz vagy bármilyen ajándék mellé mennyire szép ajándék egy Valentin napi fotózás, ahol megörökítjük a megadatott szerelmet, szeretetet.

A fotózást lehet egyedül vagy kettesben, kifejezetten romantikus kellékekkel megörökíteni. Vagy aki bátrabb, merészebb vagy egy izgalmas nagyon eredeti és egyedi ajándékot szeretne, az meglepheti párját és csinálhatunk akár egy glamour vagy művészi akt sorozatot is...

A Valentin napi fotózás időtartalma 1 óra. A képeket lehet stúdióban vagy ha az időjárás engedi akkor a szabadban elkészíteni. (Ha meglepetés ajándék lesz a fotózás és még nem tudod a pontos időpontot, hogy mikor értek rá mind a ketten, akkor ne aggódj erre hosszú idő áll majd a rendelkezésetekre, a csomag rendezésétől, kifizetésétől számított 1 évig vehetitek igénybe a szolgáltatást.) Minden ötlettel, elképzeléssel keress meg... Az erre vonatkozó ár az aktualitás dobozban találod. 

páros, jeges fotózás

KARÁCSONYI FOTÓZÁS

A karácsonyi fotózás legtöbb esetben a stúdióban történik, ehhez kapcsolódó díszlettel. Vagy otthonotokban amennyiben minimum 3*4 méter hely van, kisebb hely esetén nem vállalom háznál. 

Akár kicsi babák, akár párok és családok részére egyaránt jó móka ez a kis egy órás fotózás. Itt is mint minden csomagnál, ha együtt történik a fotózás arra mindenképp ügyelni kell, hogy egymáshoz illő ruhát vegyetek fel. A nagy mintás ruhákat próbáljuk kerülni... 

És az ajándékon se törd a fejed ha nincs ötleted, mert mennyire jó ajándék a család többi részének a karácsonyi fa alá berakni a gyöngyszemfotókból összeállított éves naptárat vagy a fényképetekkel ellátott bögrét vagy képes könyvet... Az erre vonatkozó ár az aktualitás dobozban találod. 

Gyöngyszemfotó - esküvő fotózás, újszülött fotózás, kismama fotózás, baba fotózás, portré fotózás

 

Minden jog fenntartva ©

Nyers képeket nem adok át és a retusált képeket én választom  ki, ettől eltérni sajnos nem tudok, köszönöm a megértést. 

Még több képet a Facebook oldalamon találsz. ( www.facebook.com/gyongyszemfoto )

ÍRJ NEKEM VAGY BESZÉLJÜNK
HÍVJ EZEN +36 70 567 6522

Adatkezelési tájékoztató

HA GONDOLOD ÜZENETET IS KÜLDHETSZ

Adja meg a nevét.
Kérem, adjon meg egy érvényes mobilszámot.
Kérem, írja be az üzenetet.

Iratkozz fel a hírlevelemre

Csatlakozz és iratkozz fel hírelvelemre, hogy megkapd az aktuális híreimet

Sikeresen feliratkoztál!