TIPPEK A KÜLÖNLEGES ÉS SZÉP FOTÓ ELÉRÉSÉHEZ.

Ezen az oldalon a  babafotózás és nagyobb gyermekek fotózásával kapcsolatos információkat találod. A főbb fejlődési életszakaszokat a fotózással kapcsolatos tudnivalókat, tippeket olvashatod. 

 

A babák folyamatosan változnak, napról napra fejlődnek, új dolgokat mutatnak nekünk. Egyre többet mosolyognak, grimaszolnak, gagyarásznak. A csecsemőből hamarosan totyogó, majd  szaladgáló, beszélő cserfes kis hölgy vagy úrfi válik. Emiatt érdemes több alkalommal babafotót készíteni róluk. A fotók elkészítése lehet stúdióban , vagy ha az időjárás engedi akkor a szabadban. A csöppségek, babák életszakaszaiban minden pillanat egyedi és megismételhetetlen, ezért ne késlekedj, érdemes mielőbb a fotókat elkészíteni. 

 

 A picurkák fontosabb életszakaszai, mikor érdemes fotózásra vinni a babákat? 

 

Újszülöttkor:

A fotózásnál a legideálisabb időpont 4-14 nap közötti időszak, minél fiatalabb a baba, annál aluszékonyabb, annál kevésbé zavarjuk meg az újszülött babát, valamint a tejkiütéseket  is  elkerülhetjük. Érdemes a baba megszületése előtt leegyeztetni velem, hogy körülbelül mikorra várjátok a picurit, hogy együtt tudjunk készülni fotózására. 

 

3-4 hónapos kor:

Ebben a korszakban már nagyon szépen tartják a fejecskéjüket, hason kiemelik magukat és már nézik a környezetüket, mosolyognak a szülőkre, lehet velük kapcsolatot teremteni.

 

6-8-9 hónapos kor:

Akkor a legjobb ha már ül a babád. Én az újszülött fotózás után ezt javaslom, mert itt már jól tud figyelni a baba, izgalmas, játékos, vidám képek készülhetnek a gyermekedről.

 

1 évesen és e fölötti kor:

Első önálló lépések, segítséggel akár már sétálni is tudnak a picurkák. Kihagyhatatlan első szülinap, érdemes a tortamaszatolást kipróbálni, felejthetetlen időszak, felejthetetlen élmény...

 

1-2 évesen:

Igazi kihívás egy helyben tartani a babákat ebben az időszakban. Sok türelemmel, játékkal, kellékekkel lehet a picurik figyelmét felhívni. Talán a szabadban történő fotózást jobban szeretik, de természetesen stúdióban is történhet a fotózás.

 

A fotózásokra hozd el a baba kedvenc játékait vagy ha érdeklődő a babád akkor még új játékot is érdemes magaddal hozni, a buborékfújókat nagyon szokták szeretni. Ne felejtkezzünk el a kicsikénk ételéről (tejcsi, tápszer, babakajcsi) is gondoskodni, valamint a pelenkázáshoz is hozd el a kellékeket. Hozz több ruhát a picurkának, arra figyelj, hogy egyszínű ruhák legyenek, azok mutatnak jól a fényképen. Ne legyen nagy mintás, csíkos vagy feliratos ruha. Célszerű a babafotózást úgy kiválasztani amikor még nem fáradt a babóca...

2-18 évesen:

Természetesen ha már gyermeked több mint két éves, ugyanúgy lehetőség van őt/őket megörökíteni, hiszen az óvodában és iskolában is teljesen máshogy néznek ki és annyira gyorsan elmegy az idő és múlnak az emlékek, hogy jó lesz visszatekinteni a későbbiekben a gyöngyszemfotóidra. 

Az ízléses, és igényes retusált képeket igyekszem mielőbb megszerkeszteni. A lehető legelőnyösebb képeket fogom kiválasztani, bízz bennem. A képeket a fotózás után általában 1-3 hét elteltével tudom átadni, ha ünnepek vannak akkor ez lehet egy kicsit több, de azt jelzem. Nyers képeket nem adok át, köszönöm, hogy ezt megérted. A csomagon felül lehet még további képet kérni...

Ha van még kérdés amire nem kaptál választ a rövid tájékoztatóban vagy csak személyesen szeretnél velem beszélni akkor kérlek írj vagy hívj, köszönöm figyelmed.

 

szeretettel:

Gyöngyi 

 

 

 

Minden jog fenntartva ©

Nyers képeket nem adok át és a retusált képeket én választom  ki, ettől eltérni sajnos nem tudok, köszönöm a megértést. 

Még több képet a Facebook oldalamon találsz. ( www.facebook.com/gyongyszemfoto )

ÍRJ NEKEM VAGY BESZÉLJÜNK
HÍVJ EZEN +36 70 567 6522

Adatkezelési tájékoztató

HA GONDOLOD ÜZENETET IS KÜLDHETSZ

Adja meg a nevét.
Kérem, adjon meg egy érvényes mobilszámot.
Kérem, írja be az üzenetet.

Iratkozz fel a hírlevelemre

Csatlakozz és iratkozz fel hírelvelemre, hogy megkapd az aktuális híreimet

Sikeresen feliratkoztál!