Egy különleges fotózás, egy különleges kis “modellel”!

Kedves Olvasóim!

Ma igazán egy kedves nap van mögöttem. A családunk bővült egy újabb taggal. A nővéremnek a kis cicája mellé, lett egy kislány kutyácskája is, egy igazán okos, szeleburdi, pörgős, imádni való kiskutya Pityke.
A héten hozta el a tenyésztőtől és ma már el is készítettünk róla pár fotót, hiszen a kutyus is nagyon gyorsan változik és felnő, így fontos volt, hogy ezt a pillanatot megőrizzük magunknak és emiatt készítettem pár fotót, hogy évekkel később is megtudjuk majd nézni, visszaemlékezni a fotók által erre a gyönyörű pillanatra, ami olyan hamar elmúlt.
Nem tudtam mi vár majd rám, sosem fotóztam még kiskutyát ilyen formában. Előre a fejemben kitaláltam, hogy mit fogok vele csinálni, majd egy kis ágyba beteszem, pont mind a babákat, de persze nem az lett, hiszen nagyobbacska volt már hozzá, mint ahogy ideális lett volna, de ez így van rendjén hiszen nem szabad hamar elszakítani az anyukájától a kiskutyát. Így a biztonság miatt és, hogy a kutyuskának minél kevesebbet vegyen észre a fotózásból, máshogy készítettem el a fotókat, mint ahogy elterveztem. 🙂 Azt gondolom, jó kis sorozat készült ezen a napon. 🙂

Fogadjátok Pitykét szeretettel tőlem.

Szép napot!

Iratkozz fel a hírlevelemre

Csatlakozz és iratkozz fel hírelvelemre, hogy megkapd az aktuális híreimet

Sikeresen feliratkoztál!