Karácsonyi mini fotózás, tapasztalatok, élmények és nyeremény.

Kedves Olvasóim!

Nagyon örülök, hogy itt vagytok velem, és érdeklődtök folyamatosan, egy kicsit eltűntem hiszen nektek köszönhetően nem unatkozom.

Tavaly nem csináltam külön 'mini' karácsonyi fotózást, egyszerűen nem tudtam rávenni magam, illetve én nem szeretek ennyire rövid időt tölteni a fotózással, mert nem szeretek kapkodni, hiszen mindenkinek más idő kell a feloldásra a mókázásra, de idén olyan sokan kerestetek meg vele, hogy baba miatt csak ilyen rövid időt szeretnétek, hogy úgy gondoltam egy napot még is erre szánok, hogy örömet okozzak nektek. Egy kicsit féltem ettől a rövid időtől, de szerencsére nem voltak nagy késések, mindenki tiszteletben tartotta más idejét, így nem volt gond.

Köszönöm nektek ezt a pozitív napot! Teljesen másra számítottam, sokkal, de sokkal jobb volt mint amire számítottam. Így az élményt is mindenkinek külön köszönöm.

Sok régi és egy pár új családot ismertem meg novemberben ezen a fotózáson. Mind egytől egyig különleges, jókedvű, helyes, és nagyon szerethető család voltatok, remélem még találkozunk a jövőben is.

A fotózáson volt egy nyeremény is amit meglehetett nyerni egy kollázsos képkeret a saját képeitekkel kirakva. A nyertesem P.Csilla. Gratulálok nektek, köszönöm, hogy velem voltatok! A kképen a nyereményt lehet látni. 

Még idén jelentkezem. 🙂 

Szeretettel: Gyöngyi 

Iratkozz fel a hírlevelemre

Csatlakozz és iratkozz fel hírelvelemre, hogy megkapd az aktuális híreimet

Sikeresen feliratkoztál!