TIPPEK A KÜLÖNLEGES ÉS SZÉP FOTÓ ELÉRÉSÉHEZ.

Kedves kismama és apuka, először is engedjétek meg, hogy szívből GRATULÁLJAK nektek születendő gyermeketekhez!

Legfontosabb tudnivalókat, jó tanácsokat tippeket olvashatsz ezen az oldalon és a lenti galériában munkáimból megtekinthetsz pár kismama fotót, jó szórakozást!

 

A legalkalmasabb időpont ennek a varázslatos és meghitt időszak megörökítésére a 4-8 hónap (pocak mérettől függően mindenkinél más és más) az utolsó hónapban már nem ajánlatos a fotózás, mert nagyon fárasztó már a kismamának, de ha fittnek érzed még magad, akkor nincs semmi akadálya, azonban 39 és a 40 héten már nem tudom vállalni a fotózást a baba és a te egészséged érdekében, ezért foglalj mielőbb időpontot, hogy nehogy lemaradj a fotózásról. Illetve a képeket lehet minden hónapban, nyomon követve a pocakod növekedését, várandós sorozatot készíteni...

 

És, hogy miért örökíttesd meg?

 

Mert megismételhetetlen, mert a  nőiesség, a báj és szépség mind megtalálható ebben a törékeny áldott állapotban, nagyon gyorsan elmegy az idő és hamarosan a babóca már ott lesz a kezedben, és édesanya és édesapa leszel. 

Aztán később a pici babából kislány és kisfiú lesz, akiknek megmutathatod a gyönyörű képeidet. Az én kisebbik gyermekem még nincs két éves, de már nézi a kismamás képeimet és kuncogva mondja saját nevét és mutogat a képen a pocakomra, egyszerűen imádni való pillanat...

 Kérlek, hogy a fotózásra te is tegyél meg egy-két dolgot, hogy a legjobb és legszebb képek készülhessenek rólad. Amennyiben ezeket megteszed garantált a siker.

A képek elkészítése történhet stúdióban ez a megoldás a legideálisabb (itt van berendezett műterem akár vintage stílusban, de lehet a hagyományos papírhátteres műtermet is választani), vagy ha az időjárás engedi szabadban, a műtermek a IV, IX és XI, XXI kerületben találhatóak... 

Fontos, hogy kezünkön, lábunkon ápoltak legyenek a körmök, hiszen a kezed majdnem minden képen központi helyen van, vagyis a pocakodon. Ha házasok vagytok vagy eljegyeztétek egymást, a gyűrűtöket ne felejtsétek otthon, szépen mutat a képeken, ez az összetartozásotok jelképe.

Egy jó professzionális smink (egy szép alkalmi smink elkészítési ideje kb: 30-60 perc szokott lenni) és szép haj elengedhetetlen, ha kell ebben tudunk segítséget kérni. A kismama fotózás általában 2 óra, pár családi fotó is készülhet. 

 

Amit hozz magaddal a fotózás napján:   Víz és egy kis rágcsa, hisz 2 óra nem annyira kevés idő. Fehér, fekete és ha van testszínű  fehérnemű szettet,  (ezek, ne szoptató melltartók legyenek, hanem olyanok, amik pánt nélkül is szépen megtartják amit kell, mert van olyan ruha ami ejtett vállú és ott nem mutat szépen a melltartó pánt), ezekből a fehérneműkből pont emiatt, az egyik legyen pánt nélküli melltartó ha megoldható, ha nincs pánt nélküli nem tragédia.  Egy-két  magassarkú cipőt, kizárólag csak akkor ha még biztonsággal tudod hordani és ha szeretnéd.

Ha apukával és/vagy a gyerekekkel együtt is szeretnél közös fotót akkor a legjobb ha összeöltöztök pl: farmer, ez lehet régebbi még az állapotosság időszak előtti, nem baj ha a pocakodnál nem tudod begombolni, fehér ing, fehér póló, krém vagy pasztell színű póló, a lényeg, hogy egységesen mindegyikőtökön az legyen, ne legyenek feliratos vagy csíkos ruhák, a színeket se kombináljuk össze-vissza, mert a fotón nem fog jól mutatni és csalódás lesz a végeredmény. Ha mintás ruhát szeretnél hozni, akkor arról küldj egy fotót, mert van ami illik a fotózáshoz és van ami nem.

A gyerekeket célszerű  a fotózás utolsó félórájára hívni, hogy ne unatkozzon/nak és még azért is, mert mire rájuk kerülne a sor elfáradnak, nyűgösek lehetnek, vagy azért, hogy te magad jobban feloldódj, hiszen ha a gyerkőceid ott rohangálnak biztos, hogy nem tudsz magadra odafigyelni, félszemmel őket fogod lesni. Vagy a fotózás első felében lehet a családi képeket elkészíteni, ennek nincs felára, azonban a családi fotózás a kismama fotóknál maximum 45 perc. 

Valamit a fotózás nagyobb részét (60-80 percet) kizárólag kettesben a kismama és én töltjük el, mert én így tudok alkotni,  koncentrálni, hogy senki másra nem kell figyelnem. Ezután jöhet a móka-kacagás a családdal is. (A családi fotóknál nincs felár a kismamacsomagban.)

 Kismamaruhákat, selyem pocak masnikat, gyöngyékszert tudok biztosítani a fotózás idejére. 

Persze a kedvenc ruháidat is bátran hozd magaddal és esetleg egy-két ékszert, vagy ha van kedved, akkor kedvenc virágodat is hozhatod... 

A fotózás előtt 2 órával már ne legyen rajtad olyan nadrág, harisnya, szoknya ami szorítja a hasadat, mert ez mély nyomot hagyhat a bőrödön. Inkább gyere laza, bő ruhában.

 

A legfontosabb dolog, hogy te jól érezd magad a bőrödben a többit bízd rám. Ha a tanácsaimat megfogadod, akkor garantált a siker a sok gyöngyszemfotóra. 

És egy pár mondatot a kérhető kismama csomagokról is írok, mert mindig sok kérdés van ezekkel kapcsolatban.

 Kismama "KLEOPÁTRA" fürdő csomag: Akik a Kleopátra fürdő csomagot választják, azok egy igazán különleges élményben vehetnek részt velem, és egy nem minden napi fotósorozatot fog kézhez kapni. Itt lehet a kádas fürdőzés előtt pár ruhás képet is készíteni, kb 10 percet a többi a fürdőzés. Lehet csak vízben virágokkal kérni a fotózást, és kérhető tejjel és virággal vagy csak tejjel. Amit neked kell hozni, az a törölköző és a tusfürdő, hogy a tej illatát le tudd mosni magadról a fotózás végén. Valamint fehér színű, fehérneműszettet is hozz magaddal. Ha apuka is jön, akkor ő is szerepelhet 1-2 fotón. A teljes fotózás öltözködéssel együtt 60 perc . 

Kismama ALAP csomag: 1.5-2 óra fotózás. Itt lehet családi fotózás is benne, maximum a fotózás 45 percében. A maradék fennálló időt a kismama képek elkészítésével töltjük el, csak én és a kismami, hogy mind én, mind a kismama a képekre tudjon koncentrálni. Tejfürdő nem kérhető ebben a csomagban. 

Kismama PRÉMIUM csomag: Ez a kismama csomagok közül az egyik legteljesebb, legösszetettebb csomag. Itt lehet kérni apás és családi fotózást, kérhető Kleopátra fürdő és kismama képek is, készülhetnek akár szabadban is a kismami képek, vagy műteremben, mindezeket egyetlen egy csomagban kérheted. A te döntésed mit szeretnél, te állítod össze az igényednek megfelelően, így kedvezményesebb mint külön-külön kérni a csomagokat. Fontos, hogy időben érkezz, ne késs, mert ha késel akkor nem fog minden beleférni, mindenre külön kiszámított idő van, hogy beleférjen a 2 vagy külön kérésre 3 órába. Ha két órában állapodunk meg, akkor a fotózás napján már nem tudjuk 3 órára módosítani, mert a műterem már valószínűleg foglalt utánunk, illetve lehet utánad is van másik fotózásom. Egy igazán változatos és különleges sorozatot kapsz, amit örömmel fogsz vissza nézni, bármennyi év is telik el közben.  

GYÖNGYSZEM kedvezmény: Ha úgy döntesz, hogy mind a kismami, mind az újszülött fotókat velem készítteted el, akkor kedvezményben részesülsz. Ezt kérlek jelezd nekem előre...

Az ízléses, és igényes retusált képeket igyekszem mielőbb megszerkeszteni. A lehető legelőnyösebb képeket fogom kiválasztani, bízz bennem. A képeket a fotózás után általában 2-3 hét elteltével tudom átadni,  ünnepek , phenő időszakok, vagy betegség esetén ez lehet egy kicsit több, de azt jelzem. Nyers képeket nem adok át, köszönöm, hogy ezt megérted. A csomagon felül lehet még további képet kérni...

Köszönöm, hogy érdeklődsz a munkám iránt!

Ha bármilyen kérdésed van akkor kérlek hívj vagy írj.

Szeretettel:

Gyöngyi

 

Minden jog fenntartva ©

Nyers képeket nem adok át és a retusált képeket én választom  ki, ettől eltérni sajnos nem tudok, köszönöm a megértést. 

Még több képet a Facebook oldalamon találsz. ( www.facebook.com/gyongyszemfoto )

ÍRJ NEKEM VAGY BESZÉLJÜNK
HÍVJ EZEN +36 70 567 6522

Adatkezelési tájékoztató

HA GONDOLOD ÜZENETET IS KÜLDHETSZ

Adja meg a nevét.
Kérem, adjon meg egy érvényes mobilszámot.
Kérem, írja be az üzenetet.

Iratkozz fel a hírlevelemre

Csatlakozz és iratkozz fel hírelvelemre, hogy megkapd az aktuális híreimet

Sikeresen feliratkoztál!