Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. felkérés.

Kedves Olvasóim!

A Facebookon már írtam erről, gondoltam itt is megosztom veletek, hogy tavaly 2016-ban az a megtiszteltetés ért, hogy a Szentkirályi ásványvíz kft. felkeresett, hogy az akkori promóciós játékukban a baba-mama fotózást, amit az üvegeken is lehetett látni nyereményként, én végezzem el, készítsem el a családi fotókat!

Tavaly a baba-mama expón történt a sorsolás és az eredményhirdetés, így több család örülhetett ennek a szép ajándéknak, nyereménynek, egy örök emléknek. Ennek köszönhetően több családdal volt lehetőségem megismerkedni, ami nem csak nekik, hanem nekem is egy nagy élmény volt.

Az egyik család az ország keleti részéről jött Nádudvarról, ami azért különleges számomra, mert minden nyáron ott szoktunk a családommal a termál vizes strandon pihenni, nyaralni, igazán jó kis hely, ajánlom minden pihenni vágyó családnak, párnak. Egy kisgyermekes család egyéves szülinapját ünnepeltük és örökítettük meg 🙂 igazán jó móka volt és egy nagyon kedves és helyes családot ismerhettem meg azon a napon. A másik család Budapesti volt és a véletlen úgy hozta, hogy itt is egy egyéves szülinapot ünnepeltünk, itt még torta is volt a fotózáson és annyira helyes és kedves volt ez a család is, hogy amikor a fotózás véget ért igazán jókedvvel és feltöltöttséggel indultam haza, és még azt is el kell, hogy mondjam, hogy én is kaptam egy hatalmas ajándékcsomagot, ami mindenféle finomsággal megvolt rakva, ez nagyon meghatott engem, hiszen aznap találkoztunk először. 🙂 A harmadik család fotózása még várat magára, de egyszer azt is összehozzuk, remélem fel tudnak jönni Budapestre Makóról, én várom őket szeretettel. 🙂 Egy pár képet mutatok nektek, hogy érezték magukat a fotózás napján! Köszönöm, hogy velem tartottatok ezen a kis írásomon is, remélem  mi is mielőbb találkozunk egy jó kedvű fotózáson. 🙂

Szép napot!

Szeretettel, Gyöngyi

Iratkozz fel a hírlevelemre

Csatlakozz és iratkozz fel hírelvelemre, hogy megkapd az aktuális híreimet

Sikeresen feliratkoztál!